27 Şubat 2016 Cumartesi

HASSAS CİLT BAKIMI



Şu yüzüm için neler denemedim neler. Yani en boktan kremi bile sürdüm. Kız sahi söylüyorum öyle bi karışım hazırladı eczane resmen hayvan gübresi kokuyordu. Iyyyy dediğinizi tah burdan duydum. Bir de beni düşünün. Neyse zamanı gelince cilt hikayemden de bahsederim. Ama şimdi konumuz Yves Rocher hassas ciltler için temizleyici ve nemlendirici...
Kısaca cilt tipimden bahsetmem gerekirse kuru ama karmaya dönük, yanak bölgemde kızarıklıklar mevcut ki bazen alev alabiliyolar, sivilcesi pek çıkmayan bi tarzı var.En ufak hasar verici hareketimde kızarıklıklarım artmaya başlıyor.Bende bu yüzden hassas bakım ürünlerine yöneldim.
zoom1-84613
Yves Rocher temizleme sütü aldım.Bunu bi miktar makyaj temizleme pedine döküp fazla ovuşturmadan yüzümü temizliyorum.Hafif dozda makyajları da çıkardığını söyleyebilirim.Sonra bi kaç avuç yüzüme su fışlatıyorum tam olarak yıkamıyorum.Yüzüm pamuksu bi yumuşaklığa kavuşuyor.Ben bunu sevdim hanımlar.Kuru bi cildiniz varsa ideal diye düşünüyorum.
Şuan da fiyatı 29.90 tl ben 22 ye almıştım :)

zoom2-06876
Bu da kızarıklık karşıtı nemlendirici krem olarak geçiyor.Aslında bunu ben sonradan aldım ilk önce sadece temizleyici aldım ama kızarıklığım için bi kreme ihtiyaç duydum. Abbooo bi baktım clinique falan cebimi tutuşturacak.Yok dedim en uygun ve kaliteli kim var aradım bunu buldum henüz bi kaç kez denedim.O yüzden objektif bişi diyemem.Ben bunu bi kullanayım düzenli bi şekilde sonra size haber ederim :)
Bunun da şuanda fiyatı 46.90 tl ben 36tl ye aldım :)

Hoşçakalınnnnn :)

1 yorum: