3 Şubat 2015 Salı

KURU ŞAMPUAN--TONİ&GUY

MERHABA KIZLAAR

Bugün sizlere kuru şampuan nedir,ne işe yarar,nasıl kullanılmalıdır ondan bahsedeyeceğim.


Şimdi ilk önce bakalım Toniciğim bizlere neler vaadediyor(böyle mi yazılıyordu :) Bu arada benim saçlarım kuru ve kıvırcık 

Profesyonellerin saçın dolgunluk, hacim ve stilini korumak için moda kulislerinde kullandıkları özel bir formülle geliştirilmiş kuru şampuan, saçınızı yıkamadan, biriken yağı emer, taze, canlı ve hacimli bir görünüm kazandırır. 

BENCE(olumlu)
  • Evet banyo yapamadığımız durumlarda kullanılması gerekn harika bir ürün
  • Saçınızdaki yağı emiyor yok ediyor pufff
  • Kokusu çok hoş, hafif bir koku
  • Hacim kazandırıyor mu valla onada evet :) 

                                        (olumsuz)

  • Saçlarımı aşırı derecede kuruttuğu için uçları keçe gibi oluyor.
  • Taramak ise hak getire zaten :) 
  • Kalıcılığı 2 gün değil maalesef 


Gelelim işin nedir nasılına ??

Kuru şampuan ilk olarak hastalar için kullanılıyordu.Yatağa bağımlı olanlar kalkıp duş alamayacakları için saçlarına kuru şampuan uygulanırdı.Daha sonra kozmetik camiasında da boy göstermeye başladı.Türkiye'ye gelmesi epeeyyyyyy uzun sürdü tabiki ama sonunda geldi.Bunlar saçlarınızdaki fazla yağı alıp,o yapışkan görünümü (ıyyyy) gidermek için kullanılan ürünler.

Nasıl kullanılmalı???

Valla arkadaşlar bunu herkes farklı kullanıyor gerçekten :D Size şunu söyliyim saçınızın en fazla yağlanan bölgesi neresi ise oraya 10 cm uzaktan saç diplerinize doğru uygulamanız.Bembeyaz bir görünüm oluşacaktır.Daha sonra duş alır gibi onu saçlarınıza yedirin.Tarayabiliyrsanız onu tarayıp dağıtın :)

EVEETTT...

Sizinde kullanıp beğendiğiniz ürün varsa yorum bırakın.. Okuduğunuz için teşekkürler..**Yazımı Grinin 50 Tonu'ndan beğendiğim bir şarkı ile sonlandırıyorum <3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder