6 Nisan 2015 Pazartesi

GARMENT COLLECTİNG

MODANIN YOK OLMASINA İZİN VERMEYİN

Herkese yeniden merhabalar :)
Arkadaşlar H&M harika bir şey yapıyor.Ne mi? Geri dönüşüm için,enerji için,gereksiz kullanım için çözüm yolları sunuyor.


01

//

KIYAFET TOPLAMA

Her yıl tonlarca kumaş çöplüklerde birikiyor. Oysa bu kumaş ve kıyafetlerin neredeyse %95’i yeniden kullanılabilir. Bu nedenle artık mağazalarımızda kıyafet topluyoruz. Kıyafetler her marka, her kalite ve her koşulda olabilir.

02

//

BİZE GETİRİN

Yani eskimiş, yıpranmış ya da modası fena halde geçmiş giysileriniz varsa – çöpe atmayın ya da gardırobunuzun bir köşesinde birikmelerine izin vermeyin. Bize getirin ve boşa harcanan kıyafet miktarının azaltılmasına yardım edin. Kullanmayacağınız kıyafetlerinizi seçili H&M mağazalarına getirin. Teslim ettiğiniz her kıyafet torbası için bir sonraki alışverişinizde kullanmak üzere bir hediye çeki alacaksınız.

03

//

SIFIR ATIK

Kıyafetleriniz her zamanki gönderilerimiz ile birlikte en yakın işleme tesisine gönderilir ve burada sınıflandırılarak elde tek tek ayıklanır. Hedef sıfır atık üretmektir. Fazlasıyla eskimiş ve yıpranmış kıyafetler geri dönüştürülerek hammadde ve yeni ürün haline getirilecektir.

PEKİ NASIL ÇALIŞIYOR BU SİSTEM?



Dahasını merak edenler Garment collecting





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder