10 Temmuz 2016 Pazar

BABE GÜNEŞ KREMİ


Güneşli bir günden herkese selam 

Havalar ısınmaya başladı da yakıp kavuruyor bile.Bu yazı için geciktim ama sebebim var :) Denedim bi baktım zehirli mi ölümcül mü diye kontrol ettim sorun yok sadece mutasyona uğradım :D Şaka bi yana ben bunu beğendim kızlar detaylı incelemeye geçelim hemen...


Öncelikle dev gibi olması ve fiyatının uygun olması beni cezbetti :) 200 ml ve 65tl ve ve ve 50 faktör
Eczaneye başka bişi için gittik ve ben yüzümdeki kızarıklığın yazın daha da artmaması için güneş kremi arayışındaydım.Hepimizin istediği gibi bulaşmayan, kalıp gibi durmayan, yapış yapış olmayan bişi arıyordum, bana Babe nin deneme boyunu verdi.Denedim ve hoşuma gitti.Hatta düzenli kullanımda cildi hafif onarma gibi bi vaadi var
Ahh ahhh hep vaadler vaadler ama boooşşşşşşş


 Valla içerikten pek anlamam ama koyayım dedim anlayananız varsa beni de bilgilendirin :D


Yumuşak bir yapısı var ,gayet akışkan ve ince bir ürün.Dışarı çıkmadan yarım saat yada 15 dk önce sürersem daha iyi çünkü biraz parlıyor ama sonrasında cildime bişi bile sürmeme gerek kalmıyo bi pürüzsüzlük bi ışıldama bi alım bi çalım :D Mutasyon bu mu ola ki ??

Uzun lafın kısası ben yazdım siz alın yani :) Fiyatı hala geçerli mi bilmiyorum ben mayısta almıştım.Kız yazdım olmadı duydum olmadı ,amaaaannn deneme boyu var alıverin deneyin en iyi :D 

Bol güneşli günleerrrrrr  




10 yorum:

  1. Babe markasının güneş kremini değil ama başka ürünlerini denedim ve çok güzeller :) Hassas bir cilt yapısına sahip olduğum için makyaj temizleme suyunu çok beğenmiştim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim deneme fırsatım olmadı bunu da sans eseri denedim :) bende hassas cilt kurbanıyım urun bulmak cok zor

      Sil
  2. Yeni kesfettim tatlı blogunuzu bende beklerim sevgiler 😊

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. İçeriği fena olmayan bir koruyucuymuş. Oxybenzone türevli kimyasal koruması var, yani ürün cilt tarafından emilip UV radyasyonunu orada absorbe ederek çalışıyor. Yüz için kullanıma uygun yani :)) Merak edersen blogda koruyucularla ilgili iki yazım var, genel bilgiler anlatmıştım. :)) Mutlulukla kullan. Babe benim de aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vay be öğrenecek çok şeyim var hemen senin sayfaya ışınlanıyorum canım benim :)

      Sil
  4. melabaaaağ. hoşgeldin kiiii blogumaaaa. görüşürüüz. ay gözde ve blana da burdaaaymış :) ece apla daaa :) bak ben bloglara üye olmadan okuyom ama iyi okuyom. neşeli günleeer :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlıışşşş sende hoşgelmişseeennnn :D Oku ya, boşver üyeliği aklının bi köşesinde Kübüş vardı ne yazdı bakayım desen yeter :)

      Sil
  5. Eu tentei ver se vende no Brasil não localizei nenhum
    sate de vendas.
    Aqui usamos muito devido altas temperaturas de verão.
    Mesmo assim adorei conhecer seu blog e já me coloquei a seguir seus paços.
    Abraços fortes.
    Feliz final de semana.
    Evanir.

    YanıtlaSil